15. marraskuuta 2008

Terveisiä Dresdenistä (3)

Suomella oli tänään vastassa Trinidad ja Tobago. Karibianmerellä sijaitsevan saarivaltion miehet luultavasti olisivat pikajuoksussa lyömättömiä joukkueellemme - ainakin osa heistä, vaikka suomalaiset ovatkin intoutuneet aloittamaan päivän lenkkeilemällä. Shakissa on kuitenkin toisin: Suomelle komea 4-0 voitto!

T'n'T:n ykköstykki Ryan Harper.

Kakkosradalla Mario Merritt.

Kolmosella Christo Cave kamppaili sitkeästi Heikin kanssa.

Dr Eddison Chang joutui Mikan kynsiin.

Naiset lähtivät taistelemaan ennalta pelottavan vahvaksi tiedettyä Tshekkiä vastaan. Yritystä ja taistelutahtoa löytyi, mutta lopulta vastustajat korjasivat kaikki pisteet mukaansa. No huomenna vastus ei ainakaan ole tämän päiväistä kovempi.

Tomi Tocklin ja Ghanan Robert Sackey.

Tomi Tocklin pelasi IPCAn joukkueessa ensimmäisen pelinsä tässä turnauksessa. Hyvä avaus Tomilta; IPCA voitti Ghanan puhtaasti 4-0.

Kaikki joukkueet eivät ole vielä tulleet paikalle ja joiltakin puuttuu pelaajia. Esimerkiksi Uganda on pelannut kaksi ensimmäistä kierrosta puolella miehityksellä. Tänään Ugandalla oli vain yksi pelaaja, eikä hänkään päässyt pelaamaan, sillä sääntöjen mukaan joukkueessta ei voi olla alle 50% paikalla. Toinen ugandalainen oli matkustanut suurlähetystöön etsimään uusia pelaajia - ilmeisen tuloksetta.

Jobava-Ivantshuk 1-0. Siitä huolimatta Ukraina voitti Georgian, vaikka viralliset sivut väittävät muuta.

Yleisessä sarjassa kierroksen yllätyksestä vastasi Norja, joka voitti Kiinan 2,5-1,5. Myös Azerbaidzhanin tasapeliä Alankomaita vastaan voi pitää pienoisena yllätyksenä. Naisten puolella Intia venyi Venäjää vastaan tasapeliin.

Järjestäjien sivuilla oli jälleen virheitä, esim. Georgia on merkitty voittajaksi Ukrainaa vastaan!